Je bent niet ingelogd.

Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Antwoord: Alvast maar wat voorproefjes.

Echte naam
Onderwerp
Bericht

Onderwerp geschiedenis van: Alvast maar wat voorproefjes.

Toon max. de laatste 6 berichten - (Laatste bericht eerst)
29 mrt 2017 22:02 #4

Taurus

Taurus's Profielfoto

Zilte Deerne schreef : Voorproefjes zijn leuk, maar wederom aardig oppervlakkig. Waar ik nieuwsgierig naar ben en wat we verder niet meer gezien hebben , is de omgang van de 2 gelovige/ christelijke boeren in hun dagelijks leven met hun geloof. Dat kwam alleen in aflevering 1 even ter sprake en is verder ( voor zover ik weet ) niet meer aan de orde geweest. Van de makers ( KRO-NCRV) had ik wel verwacht daar wat meer aandacht aan te geven omdat het wel een puntje was waar de boeren op wilden 'selecteren '. Maar misschien komt dat nog.

Voor zover ik gezien heb zit Olke te bidden voordat hij gaat eten. Dit zou bij Riks ook wel het geval geweest kunnen zijn maar mij is dat even ontgaan. Maar wanneer begint de logeerweek? Op maandag? Dan duurt het nog 6 dagen voordat het zondag is, ondertussen is de logeerweek al voorbij. Ik zeg maar wat hoor... :huh:
29 mrt 2017 18:25 #3

Hollie

Hollie's Profielfoto

Niets uit op te maken, maar dat is Boer zoekt Vrouw eigen... :woohoo:
28 mrt 2017 23:36 #2

Zilte Deerne

Zilte Deerne's Profielfoto

Voorproefjes zijn leuk, maar wederom aardig oppervlakkig. Waar ik nieuwsgierig naar ben en wat we verder niet meer gezien hebben , is de omgang van de 2 gelovige/ christelijke boeren in hun dagelijks leven met hun geloof. Dat kwam alleen in aflevering 1 even ter sprake en is verder ( voor zover ik weet ) niet meer aan de orde geweest. Van de makers ( KRO-NCRV) had ik wel verwacht daar wat meer aandacht aan te geven omdat het wel een puntje was waar de boeren op wilden 'selecteren '. Maar misschien komt dat nog.
28 mrt 2017 23:16 #1

Taurus

Taurus's Profielfoto

28 mrt 2017 20:47 #0

Taurus

Taurus's Profielfoto

Tijd voor maken pagina: 0.060 seconden