Module Top-3C

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Je bent niet ingelogd.

Dit forum is voor iedereen die graag naar Boer Zoekt Vrouw kijkt en daarover van gedachten wil wisselen. Gewoon lekker gezellig napraten over de uitzendingen en alvast wat speculeren over wat er misschien gaat gebeuren.

Waarom dit nieuwe forum

Eind juli 2014 heeft de KRO helaas het besluit genomen om niet langer door te gaan met het BZV-forum op hun website. Een aantal forumschrijvers hebben toen de handen ineen geslagen en een nieuw forum opgericht met dit als resultaat. We hopen dat jullie de opzet en uitvoering kunnen waarderen.

Dit forum valt niet onder de verantwoordelijkheid van de KRO.

Direct naar het Forum

Hoe kun je meedoen

Iedereen kan altijd meelezen. Meedoen kan op twee manieren:

Gast. Tijdens een beperkt aantal uren bestaat de mogelijkheid om als gast mee te doen in het forum met betrekking tot de uitzending van die avond (zie "gastgebruik").

Geregistreerd. Als je in tijd onbeperkt, en op alle forums binnen deze website mee wilt doen moet je je even registreren. Lees dan eerst even de forumregels. Als je je daarin kunt vinden ben je van harte welkom.

Gastgebruik: tijdens een beperkt aantal uren (door de moderator te bepalen) kort voor en na de uitzendingen is er de mogelijkheid om ook als gast zonder registratie te kunnen reageren. Alleen het forum met betrekking tot de uitzending van die avond wordt hiervoor opengesteld. Ook hiervoor geldt dat je eerst even de forumregels leest. Op het forum kun je zien of gastgebruik open of gesloten is

Tot slot

We hopen er met z'n allen een leuk en vermakelijk forum van te maken en dat het maar weer een mooi Boer Zoekt Vrouw-seizoen mag worden!